Sreka Rostelier - East Gate Mall

Homepage > Marka > Sreka Rostelier

Sreka Rostelier

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://srekja.mk

Kontakto:

071386622

Mediat sociale:

Sreka Rostelier është një bar koncept inovativ ku mund të shijoni kafe të shijshme, ushqim të shëndetshëm dhe pije ushqyese. Sekreti ynë qëndron te kafeja e sapo pjekur, e përgatitur me dashuri nga 100% Arabica braziliane dhe kolumbiane. Me një atmosferë unike dhe kujdes ndaj detajeve, krijojmë një përvojë të veçantë për vizitorët tanë, duke i çuar në një udhëtim të jashtëzakonshëm në botën e kënaqësisë. Mirë se vini në Sreka Rostelier, ku çdo moment është një histori kënaqësie.