Springfield - East Gate Mall

Homepage > Marka > Springfield

Springfield

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

071/275-685

Mediat sociale:

Duke dashur të bënte copa veshjesh për djem të rinj dhe urbanë, marka u formua në vitin 1988 dhe që atëherë ka arritur shumë më tepër se kaq. Sot, Sptingfield është një koncept i plotë, një markë me një histori të jashtëzakonshme pas saj, e cila i kushtohet gjithmonë djemve dhe vajzave të reja që kanë diçka për të thënë. Në East Gate Mall, marka sjell një emocion krejtësisht të ndryshëm me koleksionet e saj të reja nga të cilat është kaq e lehtë të zgjedhësh copën tuaj të preferuar.