Soul Kitchen and Bar - East Gate Mall

Homepage > Marka > Soul Kitchen and Bar

Soul Kitchen and Bar

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

http://www.soulkitchen.mk/

Kontakto:

076/228-844

Mediat sociale:

Во во срцето на Скопје, во East Gate Mall на Caffe Avenue се наоѓа Соул Кичен, Ресторан кој овозможува максимално опуштање на сите човекови сетила.