Samsonite - East Gate Mall

Homepage > Marka > Samsonite

Samsonite

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

075/217-068

Kontakto:

02/5113-435

Mediat sociale:

“House of Samsonite është një rrjet i shitjes me pakicë të bagazheve të cilësisë së lartë për udhëtime – valixhe, çanta shpine, çanta udhëtimi – si dhe një sërë aksesorësh udhëtimi dhe aksesorë mode.
Përfaqësues zyrtarë të markave të njohura botërore “Samsonite” dhe “Piquadro”, të cilat janë liderë botërorë në klasën e tyre, si dhe historia unike e modës e “Anekke”, markës spanjolle më të shitur në vitet e fundit.
Portofoli i tyre përfshin mbi pesëdhjetë marka ndërkombëtare “Delsey”, “Hedgren”,”Vendula”, “Picard”, “Pierre Cardin”, “Mandarina Duck”, “Marino Orlandi”, “Tamaris”, etj., duke e bërë “House of Samsonite” një lider tregu dhe një vend ku gjithmonë do të gjeni produktet më të mira në të cilat kombinohet me sukses stili, teknologjia më e fundit e dizajnit me theks të veçantë në cilësinë dhe qëndrueshmërinë.
“Ne duam të bëjmë një ndryshim pozitiv në jetën e kujtdo që udhëton, kështu që jemi vazhdimisht të përditësuar me trendet botërore dhe i sjellim ato me vete”, është vizioni i kësaj historie të suksesshme biznesi që për shumë vite dikton stilet e udhëtimit si të individit ashtu edhe të profesionistit të biznesit.
Rezultati është mijëra klientë të kënaqur, një përvojë superiore e konsumatorit, si dhe mirënjohje dhe vlerësime të shumta.