Reserved - East Gate Mall

Homepage > Marka > Reserved

Reserved

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

070/290-416

Reserved, me mbi 23 vjet traditë, ndjek trendet më të fundit dhe njihet për një përzierje të guximshme të dizenjove klasike me trendet origjinale dhe më të fundit të modës. Është frymëzuar nga një atmosferë multikulturore në qytetet më të mëdha në Evropë, Amerikë, si dhe nga jeta e përditshme në Tokio dhe Seul.