Prosvetno delo - East Gate Mall

Homepage > Marka > Prosvetno delo

Prosvetno delo

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.prosvetnodelo.com.mk/

Mediat sociale:

Prosvetno delo është botuesi kryesor në Republikën e Maqedonisë, i specializuar në botimin e librave me cilësi të lartë nga një gamë e gjerë zhanresh, duke përfshirë: letërsinë artistike, poezinë, letërsinë për fëmijë, tekstet shkollore, letërsinë profesionale etj.

 E themeluar në vitin 1945 si shtëpia e parë botuese në Republikën e Maqedonisë, ndër titujt e parë të botuar janë “Bukvar” (Abetarja), “Përmbledhja e këngëve popullore maqedonase”, “Drejtshkrimi i maqedonishtes” dhe “Gramatika maqedonase”. Më vonë u botua drejtshkrimet e gjuhës shqipe dhe turke. Këto janë vetëm fillimet e një tradite botuese gati 80-vjeçare me më shumë se 15,000 tituj të botuar në mbi 70 milionë kopje.

 Sot kompania jonë ka një gamë të larmishme produktesh në rrjetin tonë të shitjes me pakicë prej 35 librarish në të gjithë vendin. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për të plotësuar nevojat e çdo klienti, dhe përveç publikimit, biznesi ynë është edhe furnizimi me mjete shkollore dhe kancelarie, materiale didaktike shkollore, lodra edukative dhe krijuese, si dhe ofrojmë një përzgjedhje të pasur dhuratash.