Prima Optics - East Gate Mall

Homepage > Marka > Prima Optics

Prima Optics

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://optics.prima.mk/

Kontakto:

02/3131-033

Mediat sociale:

“Prima Optics është themeluar në vitin 1999 për t’i dhënë Shkupit një përvojë unike të blerjeve. Përveç brendeve unike që ofrojmë duke filluar nga Cartier, Dita, Chopard, Cazal, ne ofrojmë edhe të gjitha markat e tjera që janë aktuale në botën e modës, të tilla si Dolce & Gabbana, Prada, Ray Ban, Emporio Armani, Vogue, Ralph Lauren …
Duke themeluar Prima Optics, ideja është t’i kushtohet çdo klienti vëmendjen dhe zgjidhjen e duhur nga një ekip profesional që është gjithmonë i gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha kërkesave të klientit. Kjo është arsyeja pse Prima Optics ka ngritur me sukses nivelin e cilësisë dhe shërbimit, duke u ofruar klientëve gjithçka që u nevojitet për vizion të përsosur, duke përfshirë syze dielli dhe syze me recetë të markave, syze me recetë premium dhe përzgjedhjen më të madhe të lenteve korrigjuese.
Sot në Prima Optics u shërbejmë mijëra klientëve, për kënaqësinë e të cilëve jemi të përkushtuar pa kompromis. Imperativi ynë është t’ju ofrojmë shërbimin e përsosur që meritoni dhe kjo është nxitja jonë që na lejon të punojmë edhe më me sukses për shumë vite. E udhëhequr nga parimet e përcaktuara, Prima Optics vazhdon me sukses historinë e saj, duke rritur çdo ditë numrin e klientëve të kënaqur dhe besnikë ndaj të cilëve jemi gjithmonë zgjedhja e parë për sa i përket shëndetit të syve.
Shërbimi me 5 yje është sistemi ynë i vlerave dhe arsyeja kryesore për besnikërinë afatgjatë të klientëve tanë.

Prima Optics ju mundëson:
– Shërbim profesional
– Përzgjedhje të madhe të kornizave me dioptri dhe syze dielli nga markat e famshme botërore
– Të gjitha llojet e lenteve korrigjuese nga prodhues të njohur botëror
Pajisje kompjuterike moderne për dioptri
“Teknologji e fundit për prodhimin dhe servisimin e syzeve.”