Premium Tobacco - East Gate Mall

Homepage > Marka > Premium Tobacco

Premium Tobacco

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://kalimancaribe.com/en

Kontakto:

071/345-247

Mediat sociale:

Premium Cigars & Tobacco е луксузен ланец за тутунски производи и додатоци. Во сите бутици во целата земја може да се најдат производи од богатото портфолио на:
Тутунски производи:
Пури Хабанос
Бутикот нуди автентични кубански рачно изработени пури од светскиот лидер Habanos S.A. вклучувајќи брендови како што се “Cohiba”, “Montecristo”, “Romeo y Julieta”, “Partagas”, “Trinidad”, “H. Upmann”, “Hoyo de Monterrey”, “Bolivar” итн.
Други пури и цигарилоси
Доминикански и Хондурас рачно изработени пури “VegaFina”, “Casa de Garcia”, “Don Diego”, “Flor de Copan”, “Santa Damiana”; машински пури: “Guantanamera”, “Villiger”; и цигарилоси: “Minis Cubanos”, итн.
Тутун за луле: Семјуел Гавит
Тутун за цигари: “Flandria”, “Sauvage”
Гурмански производи
Кафе, вина, рум итн.

Premium “Cigars&Tobacco” нуди додатоци за пушење од висока класа од најпродаваните брендови како што се “Porsche Design”, “St. Dupont”, “Caseti”, “Colibri”, “Siglo” итн.

Професионалните консултанти на Premium Cigars&Tobacco се подготвени да дадат детални совети за избор на оптимална пура според кој било вкус, големина, сила и буџет.

Во Premium Cigars&Tobacco може да се најдат предлози за високи лични и корпоративни подароци, стилски спакувани.

Premium Cigars&Tobacco нуди и ваучери за подарок.