PlayPark - East Gate Mall

Homepage > Marka > PlayPark

PlayPark

Hapur çdo ditë

Kati

02

Kontakto:

072/232-855

Mediat sociale:

Play Park është një kompani që ekziston që nga viti 2009. Festa është e shpërndarë në 21 vende në të gjithë botën.

Salla jonë e lojërave në Shkup është e vendosur në katin e dytë dhe përbëhet nga seksioni “soft play” që përfshin trampolina, rrëshqitje, xhiro, një pishinë me topa dhe shumë aktivitete të tjera të destinuara për fëmijë nga 3 deri në 8 vjeç. Jashtë është e përshtatshme për të gjitha moshat. Ka shumë lojëra argëtuese si hokej, basketboll, vozitje me motoçikletë, formulë, futboll, ecje në xhungël dhe shumë lojëra të tjera të ndryshme.

Pishina me rërë është një pjesë ku fëmijët ndihen të lirë dhe kreativ, ajo ndodhet në katin e parë dhe është e destinuar për fëmijët nga 1 deri në 7 vjeç.

Në të njëjtin kat është treni, i cili i bën të gjithë të buzëqeshin. Treni ofron një vizitë të këndshme në katin e parë.

Kënaqësi dhe adrenalinë të madhe ofron hurricane, i cili ndodhet në katin -2. Ka filma që përjetojnë adrenalinën e vërtetë përmes syzeve VR. Hurricane rrotullohet 360 gradë dhe ka efekte si një ndjenjë realiteti. Është menduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 10 vjeç.