Ozdilek - East Gate Mall

Homepage > Marka > Ozdilek

Ozdilek

Hapur çdo ditë

Kati

-01

Kontakto:

070/696-129

Mediat sociale:

“Ozdilek është një markë e njohur nga Turqia e tekstilit shtëpiak për dhoma gjumi, kuzhina dhe banjo. Është ndër 10 të parat në botë dhe e para në Evropë për prodhimin e peshqirëve dhe çarçafëve për shkak të kapacitetit dhe cilësisë së prodhimit. Özdilek renditet në 6 vendet e para në botë dhe në vend të parë në Evropë për prodhimin e peshqirëve – mantelëve të banjove me cilësinë dhe kapacitetin e tij prodhues të kryer në ambiente të integruara me teknologji dhe automatizim tërësisht bashkëkohor.Prodhimi kryhet në një nivel plotësisht të integruar nga filli i papërpunuar deri te filli me kokrra, nga filli tek endja dhe nga bojatori tek prodhimi në objektet e Özdilek.
Özdilek, e cila çdo vit investon në zhvillimet në teknologji për shkak të vizionit të saj të kompanisë dhe ndjenjës së cilësisë, u bë një nga kompanitë botërore të prodhimit të peshqirëve – mantelave cilësore të banjos, ndërsa marka e saj njihet nga i gjithë sektori.
Komoditet dhe cilësi.”