Office Shoes - East Gate Mall

Homepage > Marka > Office Shoes

Office Shoes

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.officeshoes.mk/

Kontakto:

078/243-108

Mediat sociale:

Од основањето во 1996 година, Office Shoes прерасна во меѓународен специјализиран ланец на мултибрендирани продавници за обувки со повеќе од 180 продавници за малопродажба во различни градови: Чешка, Полска, Словачка, Унгарија, Романија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Албанија , Македонија и Србија.

Продавниците заедно со веб-продавницата нудат широк спектар на светски познати брендови кои постојано се ажурираат.
Во Македонија до сега има 2 продажни салони во Скопје, лоцирани на најдобрите локации, овозможувајќи ви лесен пристап до високо квалитетните обувки. Нашите продавници за малопродажба се украсени во согласност со најновите модни стандарди. Модерниот концепт кој управува со нашите продавници придонесува за широкиот избор на најквалитетни обувки, за сите возрасти и генерации, да бидат изложени со соодветен стил. Постојано инвестираме во тренинг на нашиот тим, и на овој начин ви овозможивме да бидете поздравени во секој малопродажен центар од страна на стручен персонал, кој ќе ви помогне да ги изберете омилените пар чевли со леснотија. Изберете врвен квалитет за себе и за најблиските!

Нашата веб-страница на веб-продавницата е безбедна и многу лесна за нарачка. Можете лесно да го пронајдете и нарачате омилениот пар. Сите нарачки на нашата веб-страница се проверуваат пред испорака, само откако ќе завршат сите безбедносни проверки, производот се испорачува на саканата адреса.
Вашата нарачка е целосно безбедна. Ние ја цениме вашата приватност и затоа многу внимателно се грижиме за вашите информации.
Можете да ја платите вашата нарачка во готово на исходот или со платежни картички за време на нарачката.

Дозволете ни да ви покажеме зошто Office Shoes стана едно од водечките имиња во земјата кога станува збор за обувките!
Следете нè на социјалните медиуми исто така и бидете во тек со новостите и промоциите на Office Shoes