Max Optika - East Gate Mall

Homepage > Marka > Max Optika

Max Optika

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.maxoptika.mk/

Kontakto:

072/221-511

Mediat sociale:

“Max Optika, që nga viti 2008 është një ndër shitësit më të mëdhenj të optikës në rajonin e Ballkanit, me 25 dyqane optike në Shqipëri dhe 6 në Kosovë.
Max Optika është një shitës i certifikuar i markave më të njohura ndërkombëtare si “Gucci”, “Chopard”, “Tom Ford”, “Versace”, “Dolce & Gabbana”, “Ray Ban” dhe shumë të tjera.
Portofoli Max Optika përfshin markat “Hoya” dhe “Essilor”, liderë në industrinë e lenteve optike.”