Mapo City Caffe - East Gate Mall

Homepage > Marka > Mapo City Caffe

Mapo City Caffe

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

070/216-620

Eurolab Internacional Grup u themelua në vitin 1995 si një nga kompanitë e para të importit dhe distribucionit në Shqipëri. Kompania është e përkushtuar në ndërtimin e marrëdhënieve afatgjata dhe të besueshme me partnerët e saj dhe rritjen e ndërgjegjësimit për nevojat e klientëve në tregjet në të cilat është e pranishme. Sot, Eurolab Internacional Grup paraqet një model për menaxhimin e kategorive të produkteve të konsumit përmes personelit të përkushtuar dhe të trajnuar në territorin e Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi, Serbisë, Kroacisë, Bosnje dhe Hercegovinës dhe Sllovenisë. Me një portofol të gjerë produktesh të përbëra nga ushqime, pije alkoolike dhe joalkoolike, Kompania ofron vazhdimisht disponueshmërinë e produkteve unike dhe të nivelit të lartë për kërkesat e ndryshme të Klientëve.

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë “Mapo City” – një koncept i ri blerjeje duke ofruar të shijoni një eksperiencë premium në kafe, pije alkoolike dhe verëra. Më 15 tetor, ne do t ‘ju mirëpresim në kafenenë tonë të specializuar “Mapo City Coffee”, ku mund të përjetoni momentin “illy” ose të provoni pijet tona dekadente alkoolike dhe të verës në “Mapo City Store”.

Eurolab International Grup është distributori zyrtar për Republikën e Maqedonsë së Veriut për markat: “illy”, “Amaro Montenegro”, “Artic”, “Bickens”, “Queen’s Krem Whisky”, “Disaronno”, “Beltion”, “Vecchia Romagna”, “Bud”, “Fuller’s”, “Franziskaner”, “Asahi”, “Grolsch”, “Peroni”, “La Doria”, “San Benedetto”, “Valfrutta”, “Cirio”, “De Cecco”, “De Nigris”, “Astoria”, “Badia A Passignano”, “Barolo Bussia”, “Bolla”, “Bramasole Cortona”, “Cavicchioli”, “Cervaro Della Sala”, “Cielo”, “Cinzano”, “Contri”, “Contugo”, “Corvo”, “Guado Al Tasso”, “Marchesi Antinori”, “Moscato Dasti”, “Nino Negri”, “Peppoli”, “Pian Delle Vigne”, “San Giovanni Della Sala”, “Santa Cristina”, “Tormaresca”, “Villa Antinori”, “Fernet-Branca”, “Kozel”, “Moet &Chandon”, “Hennessy”, “Belvedere”, “Ruinart”, “Krug”, “Numanthia”, “Terrazas” и “Glenmorangie”