Liu Jo - East Gate Mall

Homepage > Marka > Liu Jo

Liu Jo

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://magnetik.mk/liu-jo

Kontakto:

075/341-689

Mediat sociale:

“Liu Jo lindi si një industri e vogël tekstili dhe u zhvillua gjatë mesit të viteve 1990 në një markë të madhe italiane të modës pret-a-porter. Njëkohësisht eklektike, e guximshme, bashkëkohore dhe romantike, gruaja Liu Jo është e lirë të shprehë personalitetin e saj, nuancat e shumta, të lira nga çdo paragjykim. Kështu shfaqet filozofia krijuese: një manifest fuqie që ndërthur stilin italian me kërkimin e vazhdueshëm për materiale të shkëlqyera dhe vëmendjen skrupuloze ndaj detajeve.
Me mbi 400 dyqane në mbarë botën, dyqani Liu Jo në East Gate Mall është pika e tretë e shitjes Liu Jo në Shkup.”