Label Nue - East Gate Mall

Homepage > Marka > Label Nue

Label Nue

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.labelnue.com

Kontakto:

070/833-730

Mediat sociale:

LABEL NUE ËSHTË NJË LINJË PËRPARIMTARE E MODËS SË KRIJUAR ME QËLLIM TË FESTIMIT TË GRAVE. NE KRENOJMË VETËN ME AFTËSI TË FUQIZOJMË KLIENTËT TANË PËR TË PASUR VETËBESIM DHE TË SHPREHIN NDJENJËN E TYRE PËR STIL PËRMES TRENDEVE MË TË FUNDIT. PËRKUSHTIMI YNË NDAJ MODËS, STILEVE DHE TË BËJMË KLIENTËT TANË TË DUKEN DHE TË NDIHEN MË MIRË. ÇDO PJESË QË ËSHTË E ZGJEDHUR DHE DIZAJNUAR ËSHTË MENDUAR MIRË.