Krsh - East Gate Mall

Homepage > Marka > Krsh

Krsh

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://krs.mk/

Kontakto:

075/343-514

Mediat sociale:

Historia e Krsh filloi në vitin 2006 me hapjen e dyqanit të parë në Ramstor Mall.

Qëllimi ynë ishte të sillnim lodra dhe pajisje cilësore për fëmijë për klientët tanë.

Duke hedhur hapat e parë në treg, falë besimit të dhënë nga konsumatorët, ia arritëm qëllimit dhe hapëm 13 dyqane të tjera në Shkup dhe në mbarë Maqedoninë.

Krsh – “You know,for kids”.

Tani në tregun maqedonas ofrojmë gamë të gjerë të pajisjeve për bebe nga brendet më të mira botërore si: Cybex, Gb, Cbx, Cam, Nania, Mima… dhe lodra për fëmijë të cilësisë dhe sigurisë së lartë nga markat: Lego, Playmobil. , Little Tikes, Zapf, Hasbro, 4M, Burago, Mondo, Maisto, Cerda, Plan Toys, TY, Lol, MGA, Mlp, Disney, Winfun, Moose…

Ne u përpoqëm të sjellim cilësinë në Maqedoni edhe në botën e veshjeve për fëmijë.

Marka më e famshme në Shtetet e bashkuara Carter’s & Osh Kosh është bërë pjesë e historisë së Krsh që prindërit i besojnë.

Carter’s & Osh Kosh shquhen në treg për pambukun e tyre të cilësisë së lartë, dizajnin dhe shumëllojshmërinë e ofertave.

Lumturia e fëmijëve, kënaqësia dhe besimi i konsumatorëve janë motivi ynë për të vazhduar dhe për të qenë në shërbimin tuaj.