Kiko Milano - East Gate Mall

Homepage > Marka > Kiko Milano

Kiko Milano

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.kikocosmetics.com/en-gb/

Kontakto:

071/275-539

Mediat sociale:

“Bëhu çfarë dëshiron të jesh”, shkruan ekskluziviteti më i madh i markës Kiko Milano, i cili vjen për herë të parë në Shkup, me një gamë produktesh që do të dashurohen të gjitha zonjat. Duke ofruar një ofertë të jashtëzakonshme dhe seriozisht cilësore të produkteve kozmetike, marka që nga viti 1997 konsiderohet si një nga të preferuarat e vajzave dhe shumë shpejt do ta shihni vetë pse është kështu. Plotësisht e përkushtuar ndaj produkteve të reja dhe të përmirësuara, ardhja e Kiko Milano në Shkup do të gëzojë shumë zonja, duke shijuar koleksionet e tyre që tregojnë gjithmonë një histori të veçantë.