JYSK - East Gate Mall

Homepage > Marka > JYSK

JYSK

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Faqe interneti

https://jysk.mk/

Mediat sociale:

“Mirë se vini në JYSK

JYSK ofron një ofertë të shkëlqyer skandinave për të gjithë ata që flenë dhe jetojnë. Ne jemi një zinxhir global i shitjeve me pakicë të dyqaneve, si dhe dyqaneve online, dhe pjesë e grupit të familjes Lars Larsen.

Themeluesi ynë, Lars Larsen, hapi dyqanin e tij të parë JYSK në Aarhus, Danimarkë, në 1979. Sot, JYSK ka më shumë se 3000 dyqane në 51 vende të botës.

Me mijëra dyqane në mbarë botën, shpeshherë e keni një JYSK pranë. Kjo e bën të shpejtë eksplorimin e asortimentit tonë dhe sjelljen e produkteve në shtëpi me lehtësi.

Megjithëse JYSK është një biznes global sot, kompania drejtohet duke u bazuar në rrënjët e saj skandinave. “Kjo reflektohet në kulturën e kompanisë sonë dhe në mënyrën se si punojmë.”