House - East Gate Mall

Homepage > Marka > House

House

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.housebrand.com/ho/en/

Kontakto:

070/290-347

Mediat sociale:

House është një përzierje e markave më të fundit të stilit të rrugës, me koleksione të frymëzuara kryesisht nga rrugët e metropoleve të mëdha, të cilat përfshijnë referenca nga arti, kultura pop dhe stilet e mediave sociale. Për të rinjtë energjikë, të cilët thjesht dhe maksimalisht e shijojnë jetën.