Galeria Collarette - East Gate Mall

Homepage > Marka > Galeria Collarette

Galeria Collarette

Hapur çdo ditë

Kati

00

Mediat sociale:

“Galeria Collarette” është një studio konceptuale për fotografimin e irisit, ku vizitorët mund të marrin një foto të irisit të syrit të tyre. Procesi i fotografimit zgjat një kohë të shkurtër dhe e gjithë procedura deri në produktin përfundimtar zgjat rreth 15 minuta. Gama e ofertës është mjaft e madhe dhe ofron mundësinë e kombinimeve të shumta, si p.sh. dizajni i 1 ose 2 irisave në një foto, deri në pesë irisave me dizajne të ndryshme në një foto në madhësi të ndryshme.