Gabbiacci - East Gate Mall

Homepage > Marka > Gabbiacci

Gabbiacci

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://gabbiacci.mk/

Kontakto:

070/964-872

Mediat sociale:

Gabbiacci, mishërimi i sofistikimit dhe stilit, është butik i shquar i veshjeve për meshkuj. Me koleksion të veçantë të kostumeve me cilësi të lartë, aksesorë lëkure luksoze, kravata të shkëlqyera dhe mendila, Gabbiacci kujdeset për zotërinjtë modernë që e vlerësojnë elegancën e  përjetshme. Hyni në Gabbiacci dhe arrini lartësi të reja të sofistikimit me veshjet tona.