Fabu Spot - East Gate Mall

Homepage > Marka > Fabu Spot

Fabu Spot

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.orbico.com.mk/

Kontakto:

070/212-096

Mediat sociale:

“Parfumeria “FABUspot” hap pikën e tretë të shitjes në Shkup, pikërisht këtu në East Gate Mall, sipas standardeve më të larta botërore në botën e kozmetikës.
Të njohura si parfumeritë “Anabella”, të cilat u riemëruan në FABUspot këtë vit, që nga viti 2016 kanë dëshmuar profesionalizmin dhe ekskluzivitetin e tyre, duke ndjekur trendet më të fundit të bukurisë.
“FABUspot” ofron një përzgjedhje të madhe të markave të njohura dhe produkteve me cilësi të lartë. Pjesë e çdo parfumerie janë edhe asistentët e blerjeve, të cilët janë edhe konsulentë të markave, për t’i drejtuar blerësit në drejtimin e duhur kur zgjedhin produktin e dëshiruar, sipas llojit të lëkurës, nevojës dhe dëshirës.
“Përgatitjet janë në fazën përfundimtare dhe presim me padurim të fillojmë punën”.