Evergreen - East Gate Mall

Homepage > Marka > Evergreen

Evergreen

Hapur çdo ditë

Kati

00

Mediat sociale:

Për një Shkup më të bukur dhe më të gjelbër, ju sjellim këtë histori të Evergrin.

Estetika lozonjare dhe ekspresive, gjelbërimi mbresëlënëse, bimët cilësore dhe të shëndetshme janë ato për të cilat jemi të njohur. Përveç bukurisë estetike, bimët ndikojnë pozitivisht në shëndetin tonë fizik dhe mendor, ndaj synimi ynë është që të afrojmë dashurinë ndaj bimëve tek të gjithë gjeneratat. Me ndihmën e ekipit tonë, ne besojmë se do të gjeni bimën perfekte për ju. Në çdo bimë të blerë ofrojmë këshilla për kujdesin dhe trajtimin për të njëjtën.

Gjithashtu disponojmë me aranzhime kreative të luleve.