Cowboy Candy - East Gate Mall

Homepage > Marka > Cowboy Candy

Cowboy Candy

Hapur çdo ditë

Kati

01

Mediat sociale:

Karamelet dhe çokollatat më unike dhe më të mira në qytet.Ejani të krijoni përzierjen tuaj me karamele dhe çokollatë belge me rreth 200 shije të ndryshme me të njëjtin çmim gjithmonë.