Chica Cafe - East Gate Mall

Homepage > Marka > Chica Cafe

Chica Cafe

Hapur çdo ditë

Kati

00

Kontakto:

070/575-029

Mediat sociale:

Koncept i ri urban i kafeterisë dhe barit. Gjeni Chica Caffe në Caffe Avenue në katin e parë.