Burger King - East Gate Mall

Homepage > Marka > Burger King

Burger King

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.bk.com/

Kontakto:

02/3138-797

Mediat sociale:

Çdo ditë, më shumë se 11 milionë vizitorë vizitojnë restorantet Burger King në mbarë botën. Dhe ata e bëjnë këtë sepse restorantet tona janë të njohura për shërbimin e ushqimit me cilësi të lartë, shije të shkëlqyer dhe çmim të përballueshëm. E themeluar në vitin 1954, Burger King është zinxhiri i dytë më i madh i burgerëve të ushqimit të shpejtë në botë. Origjinal ‘Home of the Whopper’, përkushtimi ynë ndaj përbërësve premium, recetave të veçanta dhe përvojave të ngrënies miqësore për familjen është ajo që ka përcaktuar markën tonë për mbi 50 vite të suksesshme.