Bubble Bar - East Gate Mall

Homepage > Marka > Bubble Bar

Bubble Bar

Hapur çdo ditë

Kati

01

Kontakto:

071/348-477

Mediat sociale:

“Fjala është për pijen më të njohur “Bubble Tea” që është sjellur për herë të parë në Maqedoni. Pije e shijshme dhe freskuese, me bazë, e cila e ka origjinën nga Tajvani në fillim të viteve 1980 dhe është gjithashtu shumë e shëndetshme.
Popping Boba dhe Tapioka të përdorura në çaj jeshil ose të zi me qumësht me shije kremi me flluska, milkshake, smoothie dhe kafe.”