Bozinovski - East Gate Mall

Homepage > Marka > Bozinovski

Bozinovski

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://bozinovski.com.mk/

Kontakto:

076/223-344

Mediat sociale:

Brendi Bozinovski ora dhe stoli tani më 20 vite është sinonim për sukses dhe kualitet duke kombinuar së bashku luksin, jetesën e bukur, stilin dhe njerëzit me përvojë që frymëzojnë.
Kompania Bozinovski ora dhe stoli, si pioner i stilit dhe risive në Maqedoni që nga viti 1996, filloi me punë në Manastir dhe së shpejti e zgjeroi rrjetin e shitjes edhe në Shkup. Pavarësisht tre vendeve të shitjes, Bozinovski ofron produktet e saj nëpërmjet rrjetit të agjentëve dhe franshizave nëpër Maqedoni.

20 vjet rradhazi, kompania krijon vlerat, besimin dhe cilësinë, të cilët vazhdimisht nëpërmjet investimit dhe kujdesit ndaj punonjësve të saj i mbart tek klientët e saj.

Bozhinovski, si përfaqësues zyrtar është i njohur për modelet e veçanta të: “Omega”, “Breitling”, “Longines”, “Hamilton”, “Montblanc”, “Tissot”, “Ititoli”, “TAG Heuer”, “Calvin Klein”, “Swatch”, “Troika”, dhe “Flik Flak”. Tek ne, për të gjitha momentet e tuaja të veçanta, ju mund të gjeni koleksione të veçanta të unazave prej ari.