Biana Shoes - East Gate Mall

Homepage > Marka > Biana Shoes

Biana Shoes

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.bianashoes.mk/

Kontakto:

076/278-999

Mediat sociale:

Биана Шус е основана 1993 год. и е пионер во чевларската индустрија на Р.Македонија. Основна дејност на претпријатието е производство на женски чевли за секоідневни прилики и специјални вечерни пригоди. Тимот на Биана Шус постојано работи во чекор со времето и трендовите, тоа го докажува и препознатливоста на брендот Биана Шус женски чевли на домашниот и странски пазар.
Колекцијата на Биана Шус е изработена од високо квалитетни материјали, овозможувајќи удобност и комфорност во движењето. Моделите на Биана Шус нудат многу бои и дезени. Можете да одберете салонки, затворени сандали, чевли, чизми. На висока потпетица или сосема рамни.

Ве очекуваме во нашиот продажен салон вo East gate mall