BELLINA - East Gate Mall

Homepage > Marka > BELLINA

BELLINA

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.bellina.mk/

Kontakto:

077/703-888

Mediat sociale:

• TË PRANISHËM NË TREG QË NË VITIN 2016.
• TE SPECIALIZUARA PER KOZMETIKE NATYRORE DHE ORGANIKE TE CERTIFIKUARA
• NUMRI 1 QË OFRON KËTË LLOJ PRODUKTI NË MAQEDONI
• 33 MARKA NË PORTOFOL, NJË NUMËR QË VAZHDIMISHT PO RRITET DHE ZHVILLOHET
• GAME E GJERE, MBI 2000 PRODUKTE
• DYQAN WEB ME MË SHUMË SE 100 000 KLIENTË TË REGJISTRUAR
• DYQANI I PARË I SPECIALIZUAR PËR KOZMETIKË NATYRORE DHE ORGANIKE NË MAQEDONI – BELLINA BIO-SHOP
• PROFILE TË ZHVILLUARA TË RRJETIVE SHOQËRORE ME MË SHUMË SE 70,000 NDJEKËS
• MARKË E NJOHUR NËPËRMJET FUSHATËS DHE STRATEGJISË PROGRESIVE TË MARKETINGUT