Bella Vista - East Gate Mall

Homepage > Marka > Bella Vista

Bella Vista

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.doxmenu.com/bella-vista

Kontakto:

076/228-833

Mediat sociale:

Bella Vista е совршениот спој на вкусна храна, хармоничен амбиент и одличен избор на коктели. Тука сме да ги исполниме сите ваши очекувања.