Chica Cafe - East Gate Mall
Назад

Chica Cafe

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

070/575-029

Нов урбан коцепт на кафетерија и бар. Пронајдете го Chica Caffe на Caffe Avenue на приземје.