Bella Vista - East Gate Mall
Назад

Bella Vista

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.doxmenu.com/bella-vista

Телефон:

076/228-833

Bella Vista е совршениот спој на вкусна храна, хармоничен амбиент и одличен избор на коктели. Тука сме да ги исполниме сите ваши очекувања.