Откријте ја иднината на возењето во East Gate Mall! - East Gate Mall
?>

Откријте ја иднината на возењето во East Gate Mall!

image of the store

Ве покануваме на Денови за електрични автомобили, поддржано од Sparkasse Leasing каде најпознатите и најиновативните импортери за електрични и хибридни автомобили ќе ги покажат своите возила. Ова е вашата шанса да се запознаете со иднината на електричните автомобили одблизу.

Истражете ги иновативните модели од Porsche, Audi, Volkswagen, Renault, Dacia, FIAT, Citroën, Jeep, Kia, Tesla, Seres, All Electric и Motocentar Gallery.

Придружете ни се од 16 до 22 ноември.

Ајде да возиме кон иднината заедно, на Денови на електрични автомобили во East Gate Mall!