НАПЛАТА НА ПАРКИНГ БИЛЕТИ - East Gate Mall
?>

НАПЛАТА НА ПАРКИНГ БИЛЕТИ

image of the store

Од понеделник, 9 октомври 2023 во трговскиот центар East Gate Mall ќе се воведе наплата на билетите за користење на паркингот. Посетителите потребно е да го чуваат билетот за паркинг за време на нивниот престој , но по излегувањето  од трговскиот центар потребно е да извршат наплатат на паркингот на нашите назначени паркомати.

Во трговскиот центар се поставени неколку апарати за наплата на паркинг билетите и тоа на следните локаци:

  • Ниво -2, излез кон паркинг на паркоматите поставени пред продавницата Крусел и Кар бокс.
  • Ниво -1 излез кон паркинг на паркоматите поставени пред продавницата Нептун и 5Центар.

Работно Време на  Паркингот: 08:00 – 01:00

Правила за НАПЛАТА НА ПАРКИНГ БИЛЕТИ :

  • Првите 60 минути се бесплатни.
  • Паркирање од 61 мин. до 180 минво износ од 30 МКД.
  • Паркирање над 181 мин во износ од 30МКД плус 20 МКД за секој започнат час.
  • Месечен билет за паркинг 1500 МКД.
  • Казна за изгубен/оштетен билет за паркинг 500 МКД.
  • Казна за изгубен/оштетен месечен билет 1200МКД.
  • Бесплатно паркирање до 3 часа за корисниците на услугите во ПалестраКар Вош и Мото Центар со валидирање на билетот во нивните обијекти.
  • Бесплатно паркирање до 3 часа за корисниците на услугите на Тинекс со секоја фискална сметка на 999 МКД.