InBody Analiza - East Gate Mall
?>

InBody Analiza

image of the store

Добијте анализа на составот на вашето тело со помош на професионалниот анализатор InBody.
Ова е еден од напредните дијагностички методи во спортската, клиничката и здравствената медицина.

Тоа е најбрзиот, најефикасниот и најбезбедниот начин да дознаете за здравствената состојба и да ја оцените кондицијата.

56 параметри на составот на телото за 5 сегменти од телото за 60 секунди.

Ова е попрецизен метод од индексот на телесна маса (БМИ).

Анализата на телесниот состав може точно да покаже промени во телесните масти и мускулната маса.

Биоимпеданса анализа на составот на телото:
оперативен
безбедно
неинвазивни
високо информативна дијагностичка метода