Здрава Станица - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Здрава Станица

Здрава Станица

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://zdravastanica.mk/

Социјални мрежи:

Во срцето на источната порта на градот, секое утро изгреваме ние ( или се наоѓаме ние ) ЗДРАВА СТАНИЦА.

Станица во која те чекаат насмеани лица, станица која располага со огромен избор на здрави слатки задоволства, здрави оброци, напитоци, станица во чиј асортиман ќе уживате без никаква грижа на совест бидејќи нашите производи се изработени од внимателно избрани состојки, без додадени шеќери и адитиви.

Сите наши десерти се погодни за дијабетичари, за лица кои се интолерантни на глутен и лактоза.

Дојдете заедно да се насладуваме,да уживаме во храната и заедно да градиме здрави животни навики, бидејќи ЗДРАВЈЕТО Е РЕЗУЛТАТ НА НАВИКИ КОИ СЕ ПОВТОРУВААТ.