Stradivarius - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Stradivarius

Stradivarius

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.stradivarius.com/mk

Телефон:

02/5112-768

Социјални мрежи:

Ние сме Страдивариус. Веројатно веќе сте запознаени со нашата мода и додатоци. Нашата приказна започна во далечната 1994 година со клуч за високи тонови што стана белег на нашата фирма. Го славиме нашето единствено чувство за стил поканувајќи ги младите жени и мажи од целиот свет да ги откријат сите мелодии, енергија и емоции зад Страдивариус – модниот бренд кој се движи на звукот на својата единствена мелодија.

Дизајнираме илјадници парчиња облека и додатоци во Шпанија за ексклузивна дистрибуција во нашите продавници, кои можат да се најдат во над 60 земји низ светот, како и во нашата онлајн продавница, која започна со работа во 2011 година.

Ние сме целосно свесни дека она што ги прави среќни нашите клиенти денес можеби нема да биде она што тие го посакуваат утре, па затоа постојано ги бараме најновите трендови за да дојдеме до совршен изглед за секоја пригода.

Секој ден, повеќе од 10.000 вработени со автентична страст за модата ги одржуваат објектите на Страдивариус бујни од активност, претворајќи ги во автентично модно жариште. Ја носиме нашата страст со нас каде и да одиме, овозможувајќи ни да ги привлечеме најталентираните светски модни професионалци.