Среќа Ростелиер - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Среќа Ростелиер

Среќа Ростелиер

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://srekja.mk

Телефон:

071386622

Социјални мрежи:

Среќа Ростелиер е иновативен концепт бар каде што може да уживате во вкусно кафе, здрава храна и здрави пијалоци. Нашата тајна е во тазе печеното кафе, приготвено со љубов од 100% арабика бразилско и колумбиско кафе. Со уникатна атмосфера и внимателност кон деталите, креираме уникатно искуство за нашите посетители пренесувајќи ги на едно несекојдневно патување во светот на уживањето. Добредојдовте во Среќа Ростелиер, каде што секој миг е приказна на уживање.