Smaragd 1969 - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Smaragd 1969

Smaragd 1969

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

02/8200-996

Социјални мрежи:

Со долготрајна традиција во индустријата за фин накит, Smaragd 1969 нуди широк асортиман на дизајнерски накит со врвен квалитет. Ние се стремиме да обезбедиме извонредност на секој начин со цел постојано да ги одржуваме високите стандарди дефинирани од нашата етаблирана репутација како исклучително квалификувани занаетчии.

Ние гарантираме пријатно искуство за купување и обезбедуваме одлична услуга за клиентите. Задоволство ни е да ги водиме нашите клиенти додека прелистуваат, да им помогнеме да споредат различни производи во процесот на донесување одлука и професионално да одговориме на сите прашања што можеби ги имаат. Како дел од нашата мисија да го зачуваме наследството на нашиот бренд, обезбедуваме доживотна гаранција и дополнително одржување за секое купено парче накит.

Разновидните дизајни наменети да одговараат на секоја облека и беспрекорното внимание на деталите, поддржани со исполнувањето на ветувањето за обезбедување производ со врвен квалитет, се примарните карактеристики што го дефинираат Smaragd како бренд.