Sinsay - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Sinsay

Sinsay

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

070/290-426

Sinsay е наменет за тинејџери, млади жени, родители и нивни деца. Синсеј нуди производи за различни возрасни категории, како и декоративни производи за домот. Препознатлив по одлични цени и максимален комфорт.