Sbarro - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Sbarro

Sbarro

Отворено секој ден

Спрат:

Социјални мрежи:

Sbarro е американски синџир на пицерии познат по својата пица во њујоршки стил што се продава на парче и широката палета на италијанско-американски деликатеси. Приоритет на Sbarro е свежината, со цел за квалитетни производи и легендарни вкусови.