Sarajeva Steak House - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Sarajeva Steak House

Sarajeva Steak House

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://sarajevasteakhouse.mk/

Телефон:

078/222-233

Социјални мрежи:

Традицијата на скара создадена од семејствата Беглер и Агалар од доцните 50-ти во Сараево, доцните 60-ти во Призрен и доцните 70-ти во Приштина денес ги сочинува темелите на Сараевскиот Стек Хаус и Грил Сараева.

Постепеното брендирање започна од Sarajeva Grill во Приштина во 2007 година, крунисано во 2010 година со отворањето на Sarajeva Grill во Albi Mall и во 2012 година во Albi Outlet, за да продолжи соработката со партнерите на отворањето на Sarajeva Steak House во Маригона, Алби Мол и Улица Б.

Сараева Steak House денес ја слави долгогодишната традиција нудејќи: квалитетна храна со мени подготвено од готвачите од кујната и скарата за да ги задоволи вкусот и желбите на клиентите; модерна и релаксирачка средина за почитување на секој човек; како и супериорна услуга секој пат да ги изненадува.

Дисциплината, трпението и чистотата се раните вредности на Сараева, кои денес во Сараева Steak House се надополнети со иновации, технологија и маркетинг, што ја прави сектор лидер во Косово. Сараева Steak House верува во гостопримството и има за цел да обезбеди задоволство на своите клиенти по секоја цена.