NLB Banka - East Gate Mall

Почетна > Брендови > NLB Banka

NLB Banka

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://nlb.mk/

Телефон:

076/361-201

Телефон:

075/337-537

Социјални мрежи:

НЛБ Банка е водечка банка во Република Македонија со постојан тренд на пораст и позитивни резултати од основањето до денес. Банката спаѓа во групата на големи банки и според вкупната нето актива е трета по големина банкарска институција во државата. Успехот се должи на имплементацијата на висококвалитетни стандарди во работењето, модерната инфраструктура на информатичката технологија, успешната пазарна стратегија, како и на професионалниот менаџмент, зајакнати со брендот на НЛБ.

Банката има 50 експозитури низ целата држава од кои во Ист Гејт Мол се наоѓа една од технолошки најсовремените.

За повеќе информации посетете www.nlb.mk

Работното време:

Понеделник – Сабота од 11:00ч до 19:00ч

Недела неработен ден