Mohito - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Mohito

Mohito

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.mohito.com/special/store/

Телефон:

070/290-467

Социјални мрежи:

Мохито, секогаш со давање на акцент на женственоста, со колекции за секоја пригода, а притоа запазувајќи го комфортот и функционалноста. Мохито овозможува прекрасни колекции, а сепак прифатливи, во кои секоја жена би можела да се чувствува природно и убаво.