Клучар Мики - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Клучар Мики

Клучар Мики

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Вебстрана:

https://eastgatemall.mk/brand/kluchar-miki

Социјални мрежи:

Клучар  Мики ви нуди професионана изработка на:

Кучеви за блиндирани врати, сефови, обични врати

Кодирани клучеви, далечински за автомобили

Далечински за гаражни врати

Промена на кутии и батерии за авто далечинска и сервис на далечинското ако е неисправно.

Исто така вршиме продажба и монтажа на цилиндри, брави, катанци, рачки и специјални ланци за заклучување на велосипеди и моторцикли.