Kicks and heelz - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Kicks and heelz

Kicks and heelz

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

http://www.kicksandheelz.com/

Телефон:

075/340-372

Социјални мрежи:

Kicks and Heelz е мулти бренд продавницa за малопродажба со повеќе брендови во трговски центри во Источна Европа кои постојат речиси една деценија. Ова е продавница за чевли која опфаќа брендови кои се синоним за едноставност, безвременски дизајн и безгранична креативност.

Kicks & Heelz ви ги дава основите за прикажување на самодоверба, уникатност и автентичност. Ние нудиме широк спектар на брендови со врвен квалитет од значајни модни центри како Лондон и Њујорк: Cloud 9, Nine West, Sam Edelman, Circus by Sam Edelman и Dune London.