KFC - East Gate Mall

Почетна > Брендови > KFC

KFC

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://kfc-mk.com

Телефон:

070/266-691

Социјални мрежи:

KFC е лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко, со над 22.000 ресторани распространети во повеќе од 125 земји во светот. Во Македонија, KFC е присутен со 5 ресторани каде можете да уживате во оригиналниот рецепт од 11 тајни билки и зачини создаден пред повеќе од 70 години од Полковникот Сандерс, кој стана еден од најпознатите рецепти во светот.