H&M - East Gate Mall

Почетна > Брендови > H&M

H&M

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.hm.com/mk/

Телефон:

02/5116-880

Социјални мрежи:

H&M е моден бренд, кој нуди најнови стилови и инспирација за сите – секогаш. Клиентите тука наоѓаат сè, од модни парчиња и уникатни дизајнерски соработки, до прифатливи основни парчиња гардероба и модни аксесоари. Сите сезони, сите стилови, сите се добредојдени! Но, H&M е повеќе од само мода. Со цена, квалитет и одржливост длабоко вкоренети во нејзината ДНК, H&M не само што е можност за секој да го истражува својот личен стил, туку нуди и шанса да создаде поодржлива модна иднина. Посетете ја www.hm.com за повеќе информации или заследете не на @HM за дневна инспирација.