Domino's - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Domino’s

Domino’s

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.dominos.mk/

Социјални мрежи:

Domino’s Pizza е глобален лидер во испораката на вкусни, свежо направени пици на клиентите ширум светот. Со историја која датира од 1960 година, ние сме познати по нашата посветеност на квалитетот, иновациите и исклучителната услуга за клиентите. Од нашите рачно изработени пици до врвна технологија, ние се стремиме да ги надминеме очекувањата и да создадеме незаборавни искуства.

Од отворањето на нашата прва продавница во Скопје во 2012 година, Domino’s Pizza стана лидер на пазарот за пица во Македонија. Со вкупно четири продавници низ градот, брзо ја стекнавме довербата и лојалноста на љубителите на пица низ целиот регион.

Нашата посветеност да испорачаме исклучителен вкус и квалитет не поттикнаа до голем успех. Секоја година, со гордост им служиме преку 380.000 вкусни пици на нашите повеќе од 180.000 ценети клиенти. Тоа е доказ за љубовта и благодарноста за нашите пици што не одржуваат мотивирани постојано да го подигаме нивото.

Во Domino’s Pizza во Македонија, приоритет ни е употребата на најдобрите состојки, рачно развлечено тесто и нашиот препознатлив сос за изработка на пици. Се гордееме со нашите вешти пица мајстори кои неуморно работат за да се осигураат дека секоја пица е направена со прецизност и грижа.

Надвор од нашата посветеност на вкусот, ја разбираме важноста на практичноста и технологијата. Нашиот систем за онлајн нарачки им овозможува на клиентите да ги приспособат своите пици, да ја следат нивната испорака во реално време.

Како лидер на македонскиот пазар на пица, ние продолжуваме да иновираме и да се стремиме кон извонредност. Се гордееме со нашата улога како доверлив снабдувач на пица и член на локалната заедница што придонесува.

Придружете ни се во Domino’s Pizza во Македонија, каде ја славиме радоста на пицата и се стремиме да создадеме незаборавни искуства за нашите клиенти. Уживајте во нашите прекрасни пици, искусете ја нашата исклучителна услуга и станете дел од нашето растечко семејство.